CD: Fanfields 3
11
March, 2023
In 2021 werd ik bij het Fanfields project betrokken omdat de bestaande logo's en coverafbeeldingen in hogere kwaliteit nodig waren. Uiteindelijk groeide dit uit tot een samenwerking waarin de vormgeving van de hele cd door mij werd opgepakt.
fullmockup fanfields 3
Het oog is met recht een 'eye-catcher'. Deze komt dan ook terug in alle zijden. In het boekje is meer ruimte voor andere afbeeldingen en illustraties.
Nadat het bestaande bitmap logo en dito bitmap afbeelding aan de voorzijde door mij waren omgezet naar een vector afbeelding, kwam de opdrachtgever bij me terug om de rest van het album vorm te geven. Ik heb hierin de stijl van de voorzijde doorgezet door de rest van de cd en het boekje.
Door samen te werken met enkele goede doelen houd ik mijn kennis op peil.
Het Fanfields Project is een project waar gepassioneerde muzikanten de muziek van TOTO opnieuw inspelen. De opbrengsten zijn voor het goede doel en ik heb daarom ook belangeloos mijn medewerking verleend aan dit project. Door samen te werken met enkele goede doelen houd ik mijn kennis op peil. Ik geloof heilig in het maatschappelijk verantwoord ondernemen en doneer veel liever op deze manier dan met geld. Uiteraard kan ik zelf van lucht alleen niet leven dus maar een klein gedeelte van mijn projecten maak ik non-profit.
Voor het boekje en de single heb ik ook een aantal illustraties gemaakt. Ik werkte toen nog veel in Photoshop. Tegenwoordig gebruik ik meestal ProCreate voor bitmap illustraties.
fullmockup fanfields 3

Weapon of choice:

Vectorafbeeldingen opnieuw getekend: Adobe Illustrator | Afbeeldingen binnenzijde: Adobe Photoshop | Opmaak en vormgeving: Adobe Indesign

Size

CD-jewelcase

Date released

01-05-2021
Mocht je een liefhebber zijn van TOTO en door aanschaf van de deze cd de ALS-foundation willen steunen? Er zijn nog steeds kopie├źn van dit album beschikbaar op www.fanfields.org!
Het originele logo en de afbeelding van het oog zijn bedacht door Tom de Wit van The Imagineering Suite.